Inschrijven voor de Training Omdenken

Via onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de Training Omdenken. Na inschrijving ontvang je van ons een factuur en de aanvullende informatie over aanvangstijden en locatie. Voor vragen kun je mailen naar info@omdenken.nl.

Training

Eendaagse training op vrijdag 6 september 2024 in Ernst Sillem Hoeve Den Dolder (Deze training zit vol!)
Eendaagse training op vrijdag 18 oktober 2024 in Ernst Sillem Hoeve Den Dolder (nog 3 plekken over)
Eendaagse training op vrijdag 8 november 2024 in Ernst Sillem Hoeve Den Dolder

Hou mij via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe data.

Uw gegevens

Naam*
Geboortedatum - -
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Factureringsgegevens

Bedrijfsnaam
Straat + huisnr.*
Postcode*
Stad*
Land

Diversen

Dieetwensen
Opmerkingen

Bot-check: 1+14 =

Verkoop voorwaarden

Ik ga akkoord met de verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden Training Omdenken

Ja-maar® B.V.

Aanmelding

Een aanmelding voor een training is pas definitief als de klant de rekening betaald heeft. Vanaf dat moment wordt de koop voor beide partijen als bindend beschouwd.

De training kan niet eenzijdig door de deelnemer geannuleerd worden.

Annulering

Indien de klant de training wil annuleren, dient dit altijd aangetekend te gebeurden.

Bij annulering tot 21 dagen voor aanvang van de training zal Ja-maar® B.V. 100% van het betaalde bedrag terugstorten op de rekening van de deelnemer.

Onder 21 dagen wordt verstaan precies 21 x 24 uur voor aanvang van de eerste trainingsdag.

Bij annulering tot 14 dagen voor de start van de training zal Ja-maar® B.V. 50% van het betaalde bedrag terugstorten op de rekening van de deelnemer.

Bij annulering binnen 14 dagen voor de start van de training, is de klant het volledige bedrag verschuldigd.

Onder 14 dagen wordt verstaan precies 14 x 24 uur voor aanvang van de eerste trainingsdag. Als de deelnemer na aanvang van de training zijn deelname tussentijds beëindigt of niet aan de training deelneemt, is de klant het volledige bedrag verschuldigd.

Een deelnemer mag zich altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders, mits deze persoon aan de toelatingsvoorwaarden voldoet en mits de vervanging geldt voor de gehele training.

Annulering door Ja-maar

Ja-maar B.V. behoudt zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende deelname. De ingeschreven deelnemers krijgen hierover uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de training bericht. Het betaalde bedrag wordt dan per omgaande, voorzien van creditfactuur, teruggestort.

Aansprakelijkheid

Ja-maar® B.V. is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door derden tijdens de training, in bijvoorbeeld ruimten die gehuurd zijn bij derden.

Klachten

In geval van een klacht met betrekking tot de training, de inhoud van de training, de trainer, de locatie e.d., moet deze direct gemeld worden na afloop van de betreffende training aan de trainer terplekke én aangetekend worden verzonden aan Ja-maar® B.V. uiterlijk binnen 48 uur na het beëindigen van de laatste trainingsdag.

Sluiten